Politika Privatnosti
Ova Izjava o privatnosti reguliše način na koji Dusa Balkanska skuplja, koristi, održava i objavljuje informacije dobijene od članova (svaki, "Korisnik") sajta http://www.dusabalkanska.com/ ("Sajt"). Ova pravila o privatnosti odnose se na web sajt i svim proizvodima i uslugama koje nudi Dusa Balkanska.

Lični identifikacioni podaci

Možemo prikupljati lične identifikacione podatke od korisnika na različite načine, uključujući, ali ne ograničavajući se na, kada korisnici posete našu stranicu, registruju se na licu mesta, pretplate se na novosti sa sajta, a u vezi sa drugim aktivnostima, uslugama, mogućnostima i resursima koje smo učinili dostupnim na našim web stranicama. Od korisnika može biti zatraženo, po potrebi, ime, adresa e-pošte, poštanska adresa. Korisnici mogu, medjutim, posećivati naše web stranice anonimno. Mi ćemo prikupljati lične identifikacione podatke od korisnika samo ako su se dobrovoljno složili da takve informacije podele sa nama. Korisnici mogu uvek odbiti da daju lične identifikacione podatke, osim ako to ne sprečava njihovo uključenje u odredjenim aktivnostima na našem sajtu.

Ne-lični identifikacioni podaci

Možemo sakupljati ne-lične identifikacione podatke o Korisnicima kada su u interakciji na našem sajtu. Ne-lični identifikacioni podaci mogu uključivati ime pretraživača, tip računara i tehničke informacije o korisnicima sredstava veze na našim stranicama, kao što je operativni sistem i Internet provajder i slične informacije.

Kolačići web pretraživača

Naš sajt može koristiti "kolačiće" kako bi poboljšali korišćenje sajta za korisnika. Korisnikov pretraživač postavlja kolačiće na tvrdom disku u svrhu čuvanja a ponekad i u svrhu praćenja istih. Korisnik može podesiti pretraživač za odbijanje kolačića, ili da se pošalje upozorenje da se kolačići postavljaju. Ako to korisnik učini, imajte na umu da neki delovi sajta neće ispravno fukcionisati.

Kako koristimo sakupljene podatke

Dusa Balkanska može skupljati i koristiti Korisnikove podatke u sledeće svrhe:
  • - Da se personalizuje iskustvo Korisnika
    Možemo koristiti informacije kako bismo shvatili kako naši korisnici, kao grupa, koriste usluge i resurse koji se nalaze na našem sajtu.
  • - Za periodično slanje e-pošte
    Možemo koristiti adresu e-pošte kako bi odgovorili na korisnička zahteve, pitanja i/ili druge potrebe. Ako korisnik odluči da se prijavi na našu listu za slanje e-pošte, primaće poruke sa novostima sa sajta, ispravke, u vezi proizvoda i usluga i td. Ako u bilo kom trenutku korisnik odluči da se odjavi sa liste u dnu svake e-pošte će biti uputstvo za odjavu PRETPLATE ili korisnik može da nas kontaktira preko našeg sajta.
Kako štitimo vaše podatke

Usvojili smo odgovarajuće sigurnosne mere za prikupljanje, skladištenje i obradu podataka kao i sigurnosne mere protiv neovlašćenog pristupa, promene, objavljivanja vaših ličnih podataka kao što su korisničko ime, lozinka, podataka o transakcijama i uopšteno podataka na našem sajtu.

Deljenje vaših ličnih podataka

Mi ne prodajemo, trgujemo ili iznajmljujemo korisnikove lične podatke za identifikaciju drugima. Možemo prikazati prikupljene demografske podatke koji nisu povezani sa bilo kakvim ličnim podacima koji mogu identifikovati naše korisnike, posetioce, poslovne partnere i oglašivače.

Promene ove politike privatnosti

Dusa Balkanska ima diskreciono pravo da ažurira ovu politiku privatnosti u bilo kom trenutku. Kada to uradimo ažuriraćemo datum ažuriranja na dnu ove stranice. Savetujemo korisnicima da često proveravaju ovu stranicu kako bi bili informisani o bilo kakvim promenama kada je u pitanju zaštita ličnih podataka. Prihvatate i slažete se da je vaša odgovornost za periodičan pregled politike privatnosti i promena iste.

Vaše prihvatanje ovih uslova

Korišćenjem ovog sajta, prihvatate politiku privatnosti i uslove servisa. Ako se ne slažete sa ovom politikom , nemojte koristiti naš Sajt. Vaša kontinuirana upotreba sajtanakon objavljivanja promena u ovoj politici će se smatrati vašim prihvatanjem tih promena.

Kontaktirajte Nas

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi politike privatnosti, praksi ovog sajta, ili vašim kontaktima sa ovim sajtom, kontaktirajte nas.
Politiku privatnosti kreirao Generate Privacy Policy